Mijn favoriete Instagram accounts

| Check this out, Favorieten

Ik ben een social media junkie. Twitter, Facebook en Instagram worden tientallen keren per dag geopend. Maar Instagram is op dit moment toch wel mijn favoriete app. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe accounts om te volgen en vandaag deel ik mijn favoriete Instagram accounts met jullie.


1. Cisseythepussey


Ik volg heel wat dieren op Instagram. Voornamelijk mopshonden (ofcourse..) maar ook Cissy! Dit is de kat van mijn achternicht Marinda en haar vriend Sander. Cissy is een Siberische kat. Je kan de hele dag gesprekken met haar voeren want ze praat altijd terug. Ook is ze altijd in voor een knuffelsessie want ze krijgt geen genoeg van alle aandacht. Op Instagram houdt ze je op de hoogte van al haar avonturen. (Wat voornamelijk slapen inhoudt.)

2. Agirlnamedelvis


Elvis Rot (dochter van zanger Jan Rot) is een onwijs mooi meisje van 15 jaren jong. Ze post hele gave foto’s met haar schattige broertjes en zusje, over haar favoriete LP’s en hillarische filmpjes. Ook heeft ze al haar eigen blog.

3. evabartels


Voor filmpjes ben je bij Eva aan het juiste adres en moet je geen foto’s verwachten. Ik snap het als je hier niks aan vindt, maar het is echt precies mijn humor dus ik moet altijd erg om haar lachen. Hoe ze het altijd weer verzint om van een situatie een gek filmpje te maken, daar sta ik elke keer weer van te kijken. Love her.

4. helenanderz


Helen Anderson is echt een girlcrush van me. Ik ben verliefd op haar stijl en als ik haar zie, wil ik spontaan zelf ook tatoeages en piercings. De stijl van haar foto’s vind ik heel tof en ook heeft ze sinds kort een mopshondje.

5. whimsicalboy


Deze jongen laat verschillende gadgets uit Japan zien. Van eten tot beauty. Door dit account zou ik het liefst gelijk een vliegtuig naar Tokyo pakken. Ik ben gek op dit soort geeky spulletjes.

6. jakethepiratepug


En een mopshond kan natuurlijk niet ontbreken. Jake is een hele bijzondere mops want hij heeft maar een oog wat hem extra schattig maakt. Zijn baasjes noemen hem daarom een piraat, haha. Ik vind hem awesome en een oog minder maakt hem echt niet minder cool. AARRRRR!!

Welke Instagram accounts zijn bij jou favoriet?

2 Comments

2 Comments on Mijn favoriete Instagram accounts

 1. Silvana
  13 mei 2015 at 00:38 (9 jaar ago)

  Wat een toffe accounts! Helen volg ik al een tijdje via Youtube, echt een tof mens. Ga haar snel maar eens op Instagram volgen. Elvis vind ik echt prachtig, mooie blog heeft ze ook!

  Beantwoorden
 2. Mandy
  13 mei 2015 at 18:18 (9 jaar ago)

  Super leuke accounts! Die met die japanse hebbedingetjes ben ik gelijk gaan volgen, haha.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>