Mijn parfum stash

| Sanne's Stash, Videos

2 Comments

2 Comments on Mijn parfum stash

 1. june
  11 mei 2015 at 20:42 (7 jaar ago)

  Wow, jij hebt veel geurtjes !! In de koelkast blijven ze langer goed wist je dat? Xxx

  Beantwoorden
  • Sanne
   12 mei 2015 at 13:33 (7 jaar ago)

   Haha, ik zie het al voor me dat al mijn parfum in de koelkast staat. Maar ik heb nog nooit gehoord dat je parfum gekoeld moet bewaren. Het is beste is om het op een donkere en koele plek te bewaren.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>