MY LIFE IN 20 QUESTIONS

| Sanne's Life, Tag

Op het internet zag ik deze tag rondgaan; ‘My life in 20 questions’! 20 vragen en antwoorden die jullie misschien nog niet over me weten.


1. Favoriete kleur?
Turquoise! Je ziet deze kleur vrijwel nooit bij me terug. Niet op mijn kamer, mijn kleding of in mijn make up. Maar ik vind het de meest prachtige kleur die ik later hopelijk wat meer in mijn interieur kan laten terug komen.

2. Favoriet getal?
8, dat is echt al jaren zo en ik heb er vaak geluk mee.

3. Droombaan?
Het liefst zou ik een baan hebben waarbij ik thuis kan werken en zelf mijn tijden kan indelen. En dat wil ik vooral zodat ik mijn andere dromen (mopshond, kinderen) makkelijker kan waarmaken en tijd voor kan maken.

4. Waar zie jij jezelf wonen in je eentje/op jezelf?
Rotterdam! Ik heb me nog nooit zo thuis gevoeld ergens en ik kan me maar moeilijk voorstellen dat ik ergens anders zal wonen. Elk stad of dorp heeft zijn charme, maar Rotterdam heeft voor mij alles. Maar ik sluit het niet uit dat ik ooit ergens anders zal gaan wonen.

5. Favoriete manier om te reizen?
De auto. Daarom baal ik zo hard dat ik nog steeds mijn rijbewijs niet heb gehaald. Reizen met het openbaar vervoer kost zoveel meer tijd en is bijna net zo duur. Ook voel ik me er niet altijd even prettig. In de auto kan ik echt enorm relaxen en ik word er zelfs ontspannen van. Als ik in de auto zit, kan ik zo in slaap vallen. Wat ook een nadeel heeft want als ik zelf rijd, ga ik ook zitten dromen en staren. Dus ik zoek nog een privé chauffeur, haha. Ook heel hard muziek luisteren in de auto vind ik zo heerlijk.

6. Wat doe je graag in je vrije tijd?
Winkelen, uit eten of andere leuk dingen doen met vrienden of lekker alleen achter de computer hangen.

7. Favoriete kledingwinkel?
Aangezien ik er echt al 15 jaar shop en slaag, toch maar H&M.

8. Van wie/welke band zou je graag een concert bijwonen?
Jack White! Ik heb hem nu 3x live gezien, maar dat gevoel wat ik krijg als ik hem zie en hoor blijft magisch.

9. Favoriete thee?
Ik heb eigenlijk geen favoriet en vind alle smaken wel lekker. Maar ik houd op het moment wel erg van verse muntthee met honing.

10. Verzamel je iets?
Niet bewust. Maar mijn kamer is wel omringd door mopshonden spulletjes. Ik moet hier echt mee stoppen, haha.

11. Ik kan niet slapen zonder…
Ik kan er wel zonder maar ik slaap vaak met een lampje aan. Dat komt omdat ik ‘s nachts vaak verward wakker word en in het donker nog wel eens in paniek kan raken.

12. Als je 1 miljoen euro helemaal voor jezelf kreeg, wat zou je er dan mee doen?
Ik zou dat natuurlijk het allerliefst willen delen maar als het echt alleen voor mezelf was.. Sowieso een mopshond. Of twee! Een huis met zwembad. En misschien wel een hele grote tuin zodat ik veel dieren kan houden. En ik zou er heel hard van gaan shoppen. SCHOENEN!

13. Favoriete make-up merk?
Heel lastig want ik gebruik niet perse veel van een merk. Maar ik vind NYX wel heel fijn.

14. Favoriete lekkernij?
Als het iets zoets moet zijn dan cheesecake.

15. Favoriete seizoen?
De lente. Als het nog niet heel warm is maar je wel zonder jas naar buiten kan. En als de bomen mooi in bloesem staan.

16. Slaap je met je deur open of dicht?
Dicht.

17. Waarom ben je begonnen met bloggen?
Omdat ik merkte dat het lastig was om alles in videovorm te doen, ik wilde leren schrijven en mijn eigen plekje op het internet wilde hebben.

18. Heb je een abonnement op (een) tijdschrift(en)?
Nope. Als kind had ik dat altijd wel zoals op de Hitkrant en Tina.

19. Wat deed je afgelopen nacht om 00.00 uur?
Spotify playlist maken met mijn achternicht.

20. Favoriete parfum?
La vie est belle van Lancôme.

Voel je vrij om de tag over te nemen op je eigen blog!

5 Comments

5 Comments on MY LIFE IN 20 QUESTIONS

 1. Tamara
  31 mei 2015 at 12:22 (9 jaar ago)

  Leuke tag! Die ga ik binnenkort ook overnemen! Mijn lievelingskleur is ook turquoise haha!

  Beantwoorden
  • Sanne
   31 mei 2015 at 15:07 (9 jaar ago)

   Leuk! :D

   Beantwoorden
 2. Salina
  1 juni 2015 at 01:21 (9 jaar ago)

  Leuke tag, misschien dat ik hem ook wel overneem. Die foto met je poes/kat is trouwens echt te schattig, sleepy kitty <3

  Beantwoorden
  • Sanne
   1 juni 2015 at 20:51 (9 jaar ago)

   Thanks :)

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>