Shoplog Primark

| Sanne Shopped, Videos

4 Comments

4 Comments on Shoplog Primark

 1. Anouk
  16 mei 2015 at 15:48 (6 jaar ago)

  Ik heb toch liever een winkel waar ik bh’s kan passen en waar ik hulp krijg van mensen die er verstand van hebben. Daarom draag ik graag een bh die en perfect zit en dan neem ik op de koop toe dat ie duur is. Heb er gister toevallig bij livera 3 gekocht nog geen 100 euro.

  Beantwoorden
  • Sanne
   22 mei 2015 at 01:41 (6 jaar ago)

   Je kan er niet vanuit gaan dat ook iedereen dat geld heeft. :)

   Beantwoorden
 2. Anneleen
  16 mei 2015 at 21:07 (6 jaar ago)

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Die flamingo sokken zijn zo vrolijk! :)

  Beantwoorden
 3. Nanda
  17 mei 2015 at 11:18 (6 jaar ago)

  Gave shoplog!
  Ben nu 39 weken zwanger en kan niet wachten tot ik eindelijk weer eens kan shoppen, nieuw spul in de kast!

  Ik heb een paar bh’s van de primark en ze zitten prima. Die flamingo mok is super leuk!

  Dat gezeur met die shorts heb ik ook altijd. Ik heb er het figuur en de leeftijd niet voor. Lange rokken voel ik mij barbapappa in want ik ben niet zo groot. Meestal zijn het jurkjes in de zomer.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>