The Body Shop – Honey Bronze – Highlighting dome

| Beauty or Bummer?

De zomer komt er aan dus tijd voor zomerse producten. Een highlighter is pas echt mooi als het zonnetje op je gezicht schijnt. Daarom komt The Body Shop met 3 verschillende highlighting domes. Het zijn een soort crèmeblushes wat natuurlijk een ideaal product voor de zomer is aangezien je make up er soms letterlijk af smelt. Maar zijn de producten ook echt zo fijn?De highlighting domes zijn verkrijgbaar in 3 kleuren; 01 Champagne, 02 Pink en 03 Bronze. Mij doen ze het meest denken aan een highlighter, blush en bronzer en zo heb ik ze ook aangebracht en getest. Wel bevatten alle drie de producten onwijs veel shimmer dus je zou ze ook apart als highlighter of eventueel blush kunnen gebruiken. Een dome bevat 6,5 gram, wat meer dan genoeg is voor een blush.


01 Champagne

Champagne is mooi om als highlighter aan te brengen op je jukbeenderen. Je hebt maar weinig nodig en hij brengt fijn aan op je huid. Ook blijft hij veel langer zitten dan een highlighter in poedervorm.

Hij geeft vrijwel geen kleur af maar geeft wel een hele mooie lichte gouden glans op je huid die subtiel is maar in de zon mooi opvalt. Je zou deze highlighter ook prima in je ooghoek, onder je wenkbrauw of op andere plekken die je wilt highlighten en meer wilt laten opvallen, kunnen aanbrengen.


02 Pink

Toen ik deze blush ging swatchen werd ik gelijk enthousiast. Het is een prachtige koraal kleur met een gouden finish. Hij doet me erg denken aan een van mijn favoriete blushes; MAC Springsheen. Je moet hem even laten smelten op je huid voordat hij genoeg aanbrengt.

Ik vind de kleur prachtig maar helaas valt het aanbrengen me een beetje tegen. Ik vind het lastig werken met de domes omdat je al snel een groot oppervlakte van je gezicht pakt. Heel precies werken lukt dus niet. En als je de blush wil uitvegen met je vingers om in je huid te blenden, veeg je hem al snel eraf en blijft er meer product op je vingers achter. Hem echt goed laten smelten met mijn huid lukt dus helaas niet. De echte glow lijkt ook verdwenen te zijn. Zonde. Als je hem heel voorzichtig deppend aanbrengt, gaat het prima. Maar dan moet je er verder wel vanaf blijven.


03 Bronze

Dit product doet mij meer aan een bronzer denken. Hij heeft gouden glitters en is geschikt om je huid wat meer kleur te geven.

Maar om er echt je gezicht mee te shapen is vrij lastig aangezien je het niet heel precies kan werken. Je hebt al snel last van brede strepen en ook het inblenden lukt niet echt mooi. Het begint al snel te vlekken. Als je hem deppend aanbrengt, is hij wel mooi. En als je er daarna nog wat poeder overheen brengt, is het heel subtiel en weet je zeker dat hij lang blijft zitten.

Ik vind de glans van de producten heel mooi en de kleuren zijn goed gekozen. Wel vind ik het jammer dat de producten zo breed zijn waardoor er lastig mee te werken is. Vooral als je het product vaker gaat gebruiken, wordt hij steeds platter en lijkt het me nog moeilijker om hem te gebruiken. Wel is het een ideaal voor de zomer. Als je graag zwemt of veel zweet, kan ik je producten als deze zeker aanraden. Ook stralen ze prachtig in de zon.

De Honey Bronze Highlighting Dome is vanaf nu verkrijgbaar voor €10,00 in de winkel of in de webshop.

6 Comments

6 Comments on The Body Shop – Honey Bronze – Highlighting dome

 1. Naomi
  29 mei 2015 at 09:52 (6 jaar ago)

  De swatches zien er veelbelovend uit, maar op de huid vind ik ze een beetje tegenvallen…

  x

  Beantwoorden
 2. Femke
  30 mei 2015 at 19:33 (6 jaar ago)

  Ik vind de producten er echt heel leuk uitzien..vooral de ‘highlighter’.. Het zal alleen niks voor mij zijn aangezien ik (helaas) veel aan mijn gezicht zit..

  Beantwoorden
  • Sanne
   31 mei 2015 at 15:06 (6 jaar ago)

   Haha dan is t idd wat minder.

   Beantwoorden
 3. Mieke
  3 juni 2015 at 11:51 (6 jaar ago)

  Hoi! Ik was erg benieuwd naar deze maar ik vind ze op de huid echt tegenvallen je ziet ze nauwelijks, jammer.

  Beantwoorden
  • Sanne
   3 juni 2015 at 14:21 (6 jaar ago)

   Inderdaad erg jammer

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>