Throwback Thursday

| Sanne's Life, Videos

Het leek me leuk om een nieuwe reeks te introduceren namelijk Throwback Thursday. Elke donderdag ga ik een paar jaar terug in de tijd om oude video’s met jullie terug te kijken.

Deze video is maar liefst alweer 6 jaar geleden. Ik was hier net 2 maanden bezig met filmpjes maken en wauw, wat is dit bizar om terug te zien. Als ik op dit moment nog zo mijn filmpjes zou maken, zou waarschijnlijk niemand er naar kijken en zou ik er onwijs veel commentaar op krijgen. Alles wat ik fout kan doen, doe ik fout. Gelukkig kan ik er heel hard om lachen. Op sommige momenten ben ik maar tot mijn neus in beeld, haha. Ook is de belichting onwijs slecht en heb ik zelfs op de achtergrond nog lekker mijn muziek opstaan. En ik nam mijn video’s lekker vanuit bed op. Volgens de regels van nu doe ik echt niks goed, maar ik merk wel dat ik daar echt compleet mezelf ben en alles nog op mijn manier doe.

In deze video heb ik het over ‘Project 10 pan’ wat toen een grote hype was. De bedoeling is dat je tien producten kiest die je dagelijks gebruikt totdat je ze hebt opgemaakt. En dit was een update over hoe me dat verging.

Ik moet erg lachen om mijn taalgebruik zoals ‘Deze foundation kruimelt als een tiet!’. Ik kon toen echt op een humoristische en droge manier producten reviewen. En ik noemde blush altijd ‘blusher’. Ik vind het grappig om te horen hoe mijn taalgebruik is veranderd. Maar ik wist ook nog niet goed hoe ik me moest gedragen voor de camera en zie wel een stukje verlegenheid. Ook bewerkten ik de video’s nog totaal niet en gooide alles ongeknipt online.
Herkennen jullie me er nog in terug?

2 Comments

2 Comments on Throwback Thursday

 1. Floor Daasvand
  14 mei 2015 at 20:44 (6 jaar ago)

  Echt grappig om te zien, je manier van praten is in die video best wel lachwekkend haha!

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  28 mei 2015 at 19:20 (6 jaar ago)

  Ja leuk meid. Lekker puur juist. Volgens mij was mijn eerste video die ik van je zag ik verfde mijn haar en het mislukte… Wat jaartjes geleden. Je bent gewoon volwassen geworden, zoals wij allemaal.
  Nu vond ik je blogs weer terug sinds kort.
  Misschien kruimelde de foundation wel omdat je geen crème aanbracht. Deed ik vroeger altijd verkeerd, of niet laten intrekken waardoor die ging rullen. Allereerste YouTube make up expirences panacea81. Ook erg leuk om te bekijken.

  Bye Jacqueline

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>