10 Food Confessions Tag

| Food, Tag

Een van mijn favoriete food bloggers, namelijk gewoonwateenstudentjesavondseet, bedacht een nieuwe tag: 10 Food Confessions Tag. Je moet 10 dingen opbiechten over rare eetgewoontes. Ik ben altijd heel erg gefascineerd door eetgewoontes van anderen of gekke combinaties dus ik ben heel benieuwd naar die van anderen. En ik vond het leuk om ook eens wat rare weetjes van mezelf te delen. Let’s go!


1. Als ik alleen eet, kook ik bijna nooit. Omdat ik het lastig vind voor een persoon te koken, omdat als ik constant in de etensgeur sta ik er geen trek meer in heb en omdat ik het te veel moeite vind. Terwijl ik koken echt heel erg leuk vind en ik het best goed kan. Wat ik dan wel eet? Brood, soep, salades, wraps.

2. Als ik iemand leuk vind verdwijnt mijn eetlust. Soms heb ik het vaak zelf niet door omdat ik normaal altijd wel goed eet. Maar soms dan gaan er dagen voorbij dat ik op 2 boterhammen leef. Vaak heb ik het zelf niet eens door en dan bedenk ik me opeens ‘Oja, het komt door hem..’. Ook kunnen leuke mannen me misselijk maken.

3. Als kind at ik bijna alleen maar brood. Zelfs frietjes of snoep maakten me niet zo blij als een simpele boterham. En nog steeds maak je me erg blij met brood. Croissantjes, warme pistolets uit de oven, vers brood: jummie!

4. Ik heb pas de laatste jaren echt groente leren eten. Thuis at ik het bijna altijd alleen maar gekookt en met aardappelen en vlees. Daar maak je me nog steeds niet blij mee. Maar als het door andere gerechten zit, lust ik nu eigenlijk alles. Zelfs spruitjes en witlof eet ik nu met smaak. Maar ik heb het wel echt moeten leren.

5. Het enige wat ik echt niet lust is meloen en walnoot.

6. Ik ben niet zo’n zoetekauw en je maakt me blijer met iets hartigs. De enige taart die ik echt lekker vind is cheesecake.

7. Ik bewaar het lekkerste hapje voor het laatst. Ik heb dit van mijn broer die zijn vlees altijd als laatste at. Maar ik doe het altijd maar met een klein hapje wat ik ergens op mijn bod bewaar.

8. Ik eet altijd achter de computer, op de bank of in bed. Ik heb geen tafel om aan te eten en ik zou er in mijn eentje ook niet aan gaan zitten. Als ik met anderen eet, eet ik wel het liefst aan tafel zodat je tijdens het eten lekker met elkaar kunt kletsen.

9. Ik eet af en toe weer vlees. Ik heb in totaal 3 jaar helemaal geen vlees gegeten. Maar soms heb ik zo’n moeite met eten en krijg ik bijna niets meer naar binnen. Het is wel echt heel weinig, ongeveer 1 keer per maand.

10. Ik ben verslaafd aan geitenkaas, warme pistolets met smeerkaas, sushi, pizza en cappuccino.

Neem de tag gerust over!

Wat is jouw raarste eetgewoonte?

8 Comments

8 Comments on 10 Food Confessions Tag

 1. Salina
  11 juni 2015 at 13:27 (9 jaar ago)

  Ik neem de tag over. Er zitten wel wat herkenbare dingen in, zoals het laatste hapje en niet aan een tafel eten. Er leuke tag, ik zat al op zo’n soort tag te wachten omdat ik nogal eens freaky eetgewoontes heb hahah.

  Beantwoorden
  • Sanne
   11 juni 2015 at 13:53 (9 jaar ago)

   Oeh, ik ben super benieuwd! :D

   Beantwoorden
   • Salina
    11 juni 2015 at 14:03 (9 jaar ago)

    Lief haha, gooi m dr over een half uurtje in =P (alsof t een pizza is.. xD alles over eten)

    Beantwoorden
 2. Yvette
  11 juni 2015 at 17:06 (9 jaar ago)

  Mijn raarste gewoonte is dat ik geen gele dingen eet .
  Het is begonnen toen ik 12 was en weet niet eens meer waarom .
  Geel is gewoon een rare kleur xD

  Beantwoorden
  • Sanne
   12 juni 2015 at 22:48 (9 jaar ago)

   Hahahah

   Beantwoorden
 3. Femke
  12 juni 2015 at 20:30 (9 jaar ago)

  Sushi, die volg ik helemaal!! Ik at vroeger ook bijna geen groenten..Alhoewel, ik at het wel want dat moest ik pers├ę maar ik vond vrijwel alles ontzettend vies. Gelukkig lust ik nu wel wat meer groentes :-)!

  Beantwoorden
 4. robin
  12 juni 2015 at 21:02 (9 jaar ago)

  ik vind ook alleen cheesecake lekker! ik hou helemaal niet van slagroom taarten etc. maar de cheesecake van starbucks is hemels! *_*;

  Beantwoorden
  • Sanne
   12 juni 2015 at 22:51 (9 jaar ago)

   Precies dat! hekel soms heb ik wel heel erg zin in slagroomtaart maar dan moet t met luchtige cake en jam zijn. Maar vaak valt t zo tegen.

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>