Dagje met Sanne #2

| Sanne's Life

Afgelopen zondag ging ik met mijn ouders een dagje naar Arnhem en leek het me leuk om te ‘ploggen’. Oftewel foto’s maken van de hele dag. Ik neem jullie mee!
Ik was de avond ervoor al naar mijn ouders gegaan zodat we zondagochtend samen naar Arnhem konden rijden.

De rit was zo saai. Meer dan 100 KM alleen maar rechtdoor!

Haartjes los..

Haartjes in een visgraatvlecht! Ik kan dit pas sinds kort en ik kan het nog helemaal niet mooi. Ik heb hier echt langer dan een kwartier over gedaan.

Ik voelde me opeens heel naar worden: wagenziek. Iets waar ik al heel lang geen last van had gehad. Ik was niet echt misselijk maar voelde mijn maag draaien en was bang dat het mis zou gaan dus vroeg mijn moeder of we even konden stoppen. Daarna ben ik voorin gaan zitten en ging het gelukkig weer goed met me.

We gingen naar ‘Museum Arnhem’. Met onder andere foto’s van toffe mode reportages.

Het uitzicht was hier heel mooi, je kon uitkijken over de stad. Helaas viel het niet vast te leggen op foto.

In het museum maakte ik foto’s van mijn schoenen. Mams: “Oh, jij vindt je schoenen weer het mooist..’ JA! :D

Vond ik grappig.

We aten even wat en pas toen de borden leeg was, besefte ik me weer dat ik foto’s moest maken. Dus maakte ik een sneaky foto met mams.

Het museum was onwijs mooi.

Erwin Olaf had er een installatie over wachten. Dat we tegenwoordig geen geduld meer hebben, we wachten verspilde tijd vinden en elk moment op onze tablet of telefoon kijken. Gewoon zitten en wachten bestaat niet meer. Er werd een film vertoond van 50 minuten maar er konden maar twee mensen plaats nemen om de film te bekijken, terwijl het best druk was. Terwijl mijn moeder en ik zaten te wachten zeiden we hoe stom het was dat maar 2 mensen tegelijk de film konden kijken. ‘Dan moeten we hier maar gaan zitten wachten..’ en opeens viel het kwartje bij mij. ‘Ja duh! Dit hoort erbij, we moeten WACHTEN!’. Ik vond het heel goed bedacht. Niemand had namelijk de rust om te wachten en ging voor de ingang staan of liep weg, haha.

En je ziet alleen maar 50 minuten lang een vrouw zitten en wachten. Heel mooi gedaan.

Hoi!

Mijn moeder vond dit een beetje gek, haha.

Ik liep tegen het perfecte cadeau aan. En nu maar hopen dat ze het nog niet heeft..

Daarna zijn we naar het centrum gegaan waar mijn vader voor het eerst in een Primark was. Genieten! Ik heb nog nooit zo’n rustige en nette Primark gezien.

IJskoffie drinken op een terrasje. En ondertussen bedenken waar we gingen eten. Ik had de dag van tevoren al zitten hinten dat we sushi moesten gaan eten bij Koi. Maar mijn moeder dacht dat ik een grapje maakte.. Ik maak nooit grapjes over sushi! Dat is een serieuze zaak. We hebben wel 4 restaurants gebeld die allemaal vol zaten. We doen niet aan vaderdag dus we hadden geen idee.

Dus gingen we maar rond lopen en kwamen we gelijk een leuk Indiaans restaurant tegen in de Pauwstraat. Het was ook echt heel sfeervol en mooi ingericht.

We kregen gefrituurde boekweit met dipjes. Heel apart maar wel lekker.

Ze waren nog niet officieel geopend dus er was alleen keuze uit een vis, vlees of vegetarisch menu. Ik ging voor vegetarisch en dat was echt verrassend! Vaak is vegetarisch eten in restaurants saai en veel van hetzelfde. Maar dit was echt heel lekker.

Daarna kregen we alles in pannetjes opgediend geserveerd met naanbrood en rijst. Heel leuk omdat je dan gezellig van elkaar kunt eten. Ik vond alles echt heel lekker en heb voornamelijk alleen maar groenten gegeten. Wel was het jammer dat op werkelijk alles koriander zit en dat vind ik echt een nare smaak hebben. Gelukkig kon je er wel om heen scheppen. Maar het restaurant is zeker een aanrader!

Mijn ouders brachten me na het eten na het station omdat zij nog een nachtje in de buurt bleven logeren. Mijn telefoon was ondertussen uitgevallen maar die kon ik opladen via mijn laptop. Vet handig! :D

Met mijn nieuwe enorme tas van Primark. Toen ik 16 was had ik werkelijk alles met kersjes erop. Soms dan kriebelt het nog dus ik kon de tas niet laten hangen.

Na 23.00 uur was ik thuis. Vlecht helemaal uit elkaar gevallen en make up gevlekt.

Waarom zit je haar altijd perfect als je naar bed wil gaan?

In bed keek ik nog even naar Maxim Hartman. Ik moet heel erg om hem lachen. Ja raar want vrouwonvriendelijk enzo, haha!
Rond half 2 ging ik lekker slapen en viel ik eindelijk eens gelijk in slaap. Ik sliep namelijk al een week pas om 5.30 dus ik was helemaal kapot.

5 Comments

5 Comments on Dagje met Sanne #2

 1. Femke
  23 juni 2015 at 06:54 (6 jaar ago)

  Hahaha, ik vind heel vaak ook dat mijn haren perfect zitten als ik wil gaan slapen :-)!

  Beantwoorden
 2. Jasmijn
  24 juni 2015 at 16:13 (6 jaar ago)

  Super leuke plog! Ik zou zeggen, vaker doen! Nou ja alleen als jij het wil natuurlijk :) Ik vind het in ieder geval leuk om te lezen <3

  Beantwoorden
 3. Annabel
  1 juli 2015 at 12:11 (6 jaar ago)

  Leuke dag! Het is eigenlijk veel te leuk om kunst te gaan bekijken in musea. Het geeft zoveel rust! Toch doe ik het veel te weinig. Misschien kan ik daar in de zomer verandering in brengen!
  Fijn dat je relatief op tijd in slaap viel! Hopelijk blijft dat voor de komende tijd zo :)
  Liefs XXX

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>