Hallo Forever21, dag New look

| Fashionable

Rotterdam mag deze zomer een nieuwe modeketen begroeten, namelijk Forever21. Na Antwerpen en Amsterdam zijn wij eindelijk aan de beurt en is het zeker een aanwinst voor de stad. De winkel zal te vinden zijn in de koopgoot. Forever21 is zeker een van mijn favoriete winkels en ik ben blij dat we hier nu ook in ons koude kikkerlandje er goed kunnen shoppen. Maar helaas is er ook minder goed nieuws.


Waarschijnlijk was het de meeste Rotterdammers al opgevallen maar New look heeft Rotterdam verlaten. Ik liep er een paar weken geleden langs toen ik opeens las dat ze 6 juni zouden sluiten. Ik was verbaasd maar had gehoopt dat ze zouden gaan verhuizen. Ik had ook eigenlijk niet anders verwacht want zover ik weet loopt New look juist ontzettend goed. Maar het nieuws wordt nog triester want New look zal vanaf september in het hele land verdwenen zijn, ook de shop in shops bij V&D zullen verdwijnen. Ze willen zich richten op de landen waar het beter gaat. Dus voortaan zullen we naar België af moeten reizen om bij New look te shoppen of in de webshop. Ik baal er echt flink van. Ik weet nog hoe blij ik was toen New look in 2009 naar Nederland kwam en ik het altijd heel fijn vond om er te shoppen als ik in Engeland was. De meeste winkels stoppen bij maatje 42 maar New look ging verder en had genoeg voor grote maten. Ook was ik enorm fan van de schoenen. Forever21 is ook leuk maar vaak valt alles vrij klein of heel kort. Net wat minder leuk shoppen voor mij.

Tot die tijd raad ik jullie aan om naar de vestigingen van New look en V&D te gaan die er nog wel zijn voor koopjes of de V&D webshop waar ook alles afgeprijsd is.

Welke winkel vind jij leuker: Forever21 of New look?

6 Comments

6 Comments on Hallo Forever21, dag New look

 1. Yvette
  10 juni 2015 at 07:42 (9 jaar ago)

  Ik heb volgens mij bij de new look alleen een keer een sjaal gekocht maar bij de forever 21 heb ik nog nooit wat gekocht eigenlijk .
  Beide winkels zijn niet zo mijn ding denk xD

  Beantwoorden
 2. Natasja
  10 juni 2015 at 13:13 (9 jaar ago)

  Echt ontzettend jammer, ik heb veel meer met de New Look dan met Forever21.

  Beantwoorden
  • Sanne
   10 juni 2015 at 15:32 (9 jaar ago)

   Ja, ik ook. :(

   Beantwoorden
 3. Daphne
  10 juni 2015 at 16:51 (9 jaar ago)

  Ohhh neeee wat zonde! Ik was echt groot fan van de New Look!

  Beantwoorden
 4. Tamara
  10 juni 2015 at 20:34 (9 jaar ago)

  Bedankt voor de tip! Ik heb nog zomerkleding nodig dus ik ga zeker een kijkje nemen!

  Beantwoorden
 5. Joëlle
  13 juni 2015 at 14:43 (9 jaar ago)

  NOOOOOOO New Look is mn favoriete winkel </3 </3

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>