Ik ga verhuizen!

| Sanne's Life

Ik woon nu bijna drie jaar op mezelf in Rotterdam. En vorige week dacht ik nog ‘voorlopig zal ik hier ook nog wel zitten..’. Maar ik ga verhuizen! Aangezien ik niet op zoek was naar een andere kamer, had ik het niet verwacht. Maar opeens kwam mijn achternicht met het idee en ze had een hele mooie kamer op het oog. Dus ben ik voor de grap eens gaan kijken en toen begon het toch wel te kriebelen..


Natuurlijk blijf ik gewoon in Rotterdam want ik houd van deze stad en moet er even niet aan denken om ergens anders te wonen. De kamer is maar een paar straten verder dus wat dat betreft verandert er niet veel. Ik zit nog steeds dicht bij het centrum. Maar ik krijg nu twee kamers, een grote woonkamer en een aparte slaapkamer. Qua oppervlakte is het bijna net zo groot als ik nu heb. Maar het nadeel van de kamer die ik nu heb is dat er onwijs veel schuine wanden inzitten en een trap. Dus je kan maar weinig spullen kwijt. En een echte slaapkamer in plaats van het zoldertje is ook wel fijn. Ook al houd ik echt van het knusse van mijn zoldertje, is een eigen slaapkamer toch wel een stuk prettiger en ruimer.

Ik weet nog niet precies wanneer ik over ga maar dat zal waarschijnlijk over een maandje zijn. Ik moet het nog allemaal regelen met de nieuwe verhuurder en mijn huur opzeggen. Het dringt nog niet helemaal tot me door omdat ik helemaal niet op zoek was naar iets nieuws en nu opeens heb ik een nieuwe kamer! Echt bizar. Ik kijk wel een beetje op tegen het verhuizen want het valt altijd flink tegen hoeveel spullen ik heb. En 3 jaar geleden voelde ik me lichamelijk zo naar van alle stress. Gelukkig krijg ik nu wel meer hulp en laat ik het maar over me heen komen. Ik kan in ieder geval niet wachten om het in te richten en eindelijk op mijn plekje te zitten. Ik woon nu met 3 jongens samen en daar woon ik met 3 meiden. Dat is toch ook wel even een wereld van verschil en toch wel wat fijner. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad en me thuis gevoeld maar ik ben blij dat ik nu toch een stapje vooruit ga. Ik heb er zin in!

10 Comments

10 Comments on Ik ga verhuizen!

 1. Yvette
  22 juni 2015 at 18:59 (6 jaar ago)

  Super leuk voor je :D

  Beantwoorden
 2. Femke
  22 juni 2015 at 19:36 (6 jaar ago)

  Alvast veel succes met de verhuizing en veel plezier met het inrichten van je nieuwe stekkie!

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 juni 2015 at 13:20 (6 jaar ago)

   Dankjewel!

   Beantwoorden
 3. Melissa
  22 juni 2015 at 21:55 (6 jaar ago)

  Ahh, exciting!!!! Alvast heel veel plezier met je nieuwe kamer! :)

  Beantwoorden
 4. Titia Dijkema
  23 juni 2015 at 10:10 (6 jaar ago)

  Super leuk! Alvast veel plezier in je nieuwe huisje. Heel veel succes met de verhuizing, dat komt vast helemaal goed.

  Beantwoorden
  • Sanne
   24 juni 2015 at 13:20 (6 jaar ago)

   Vast wel :D

   Beantwoorden
 5. Naomi
  23 juni 2015 at 14:24 (6 jaar ago)

  Wat fijn dat je gaat verhuizen!

  x

  Beantwoorden
 6. Salina
  23 juni 2015 at 16:45 (6 jaar ago)

  Super leuk, veel plezier en succes met overhuizen!

  Beantwoorden
 7. Jennifer
  28 juni 2015 at 12:33 (6 jaar ago)

  Superleuk! Alvast succes met inpakken en verhuizen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>