Nu even niet!

| Personal

Thuis na een lange dag en amper 3 uurtjes slaap vannacht. En dan nog achter mijn computer kruipen en mezelf verplichten om iets uit mijn vingers te laten komen, omdat ik vooral mezelf niet wil teleur stellen. Lastig en bijna onmogelijk. Ik wil niet schrijven omdat het moet maar omdat ik het leuk vind, er zin in heb en iets kwijt wil. Op het moment zou ik hier zoveel kwijt kunnen, mijn hoofd stroomt over, mijn gedachten gaan van gelukkig, dolblij naar mezelf gek maken, buikpijn van de onzekerheid en heel veel beren op de weg. Maar toegeven zal ik niet en het al helemaal niet voeden. Dus nu even niet. Tijd voor mezelf, eens op tijd naar bed en morgen weer een dag. Een dag waarin ik me weer dolblij, fijn en gelukkig zal voelen.

Liefde maakt de wereld rond. En gekke dansende mensen die me laten lachen.

3 Comments

3 Comments on Nu even niet!

 1. Nanda
  18 juni 2015 at 10:46 (6 jaar ago)

  Whoehoeee! Ben je verliefd?

  Beantwoorden
  • Sanne
   18 juni 2015 at 15:37 (6 jaar ago)

   Hoezo? :)

   Beantwoorden
 2. Nanda
  20 juni 2015 at 14:02 (6 jaar ago)

  Dat maak ik op uit je teksten en je vrolijkheid haha
  Maar misschien zit ik er wel volledig naast

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>