Q&A

| Q&A

Op Instagram vroeg ik jullie of jullie nog vragen voor mij hadden. Een Q&A doe ik eigenlijk altijd in videovorm maar ik vond het leuk om dit eens in een blogpost te doen. Er kwamen meer dan 100 vragen dus helaas kan ik ze niet allemaal beantwoorden. Maar hierbij wat vragen en antwoorden!


cillaaaaaaaaa vroeg:
Hoe zit het in de liefde op dit moment?

Goede vraag! Vraag ik mezelf eigenlijk ook af, haha. Er is in ieder geval iemand waar ik een flink oogje op heb.

x.x_x.x_.x.x vroeg:
Waar ben je je ouders het meest dankbaarst voor

Dat ze altijd achter de keuzes staan die ik maak en me daarin ook heel erg helpen. En dat ze vaak tegen me zeggen dat ze trots op me zijn, omdat ik soms het gevoel heb dat ik verder moet zijn in mijn leven.

lauraprins_ vroeg:
Wat was een dieptepunt in je leven?

Toen mijn broer was overleden, mijn moeder al een paar maanden in het ziekenhuis lag, mijn vader die dag ook was opgenomen in het ziekenhuis en mijn toenmalige vriend me alleen zit zitten terwijl ik aangaf dat ik hem heel erg nodig had. Ik heb letterlijk alles bij elkaar geschreeuwd en me kapot gejankt. Ik heb me nog nooit zo ongelukkig, machteloos en alleen gevoeld.

van_lotje_getikt vroeg:
Welke kleuren haar heb je allemaal al gehad?

Rood, bruin, blond, roze, oranje, zwart.

madelonniehelemaaltoppie vroeg:
Hoe zou je jezelf omschrijven?

Gevoelig, kat uit de boom kijken, oprecht en een luisteraar.

idcisabelle vroeg:
Favoriete serie?

Op dit moment ‘Orphan black’.

sohilamiss vroeg:
Wil je kinderen? Zo ja, hoe veel?

Ja, heel graag! Maar ik heb echt nog geen idee hoe veel.

nadientjuhxx vroeg:
Wat vind je enger? Spinnen of clowns?

Ik vind beide helemaal niet eng. Ik snap eigenlijk niet eens hoe je het eng kunt vinden, haha.

dewilagerberg_ vroeg:
wil je ooit nog terug naar je eigen haar kleur?

Ik zou het wel willen omdat ik echt een hekel heb aan mijn haar verven. Maar ik vind het helemaal niet bij me passen en ik vind ook niet dat het me goed staat. Ik voel me fijner bij een andere haarkleur.

sara_pipeleers vroeg:
ananas of watermeloen?

Watermeloen! Van ananas krijg je zo’n pijn in je mond als je er te veel van eet.

Als jullie verder nog vragen hebben, stel ze gerust hieronder.

6 Comments

6 Comments on Q&A

 1. BySilke
  20 juni 2015 at 09:19 (6 jaar ago)

  Dat ananasgevoel heb ik dus niet als enige! Bovendien moet je er ook zo hard van plassen, haha. Leve watermeloen :D

  Beantwoorden
 2. Salina
  20 juni 2015 at 09:51 (6 jaar ago)

  Leuke vragen en leuke antwoorden. Ik vind spinnen ook niet eng! Clowns daarentegen houd ik minder van haha.

  Beantwoorden
 3. Naomi
  20 juni 2015 at 10:19 (6 jaar ago)

  Ik krijg ook altijd pijn in mijn mond van ananas als ik er te veel van eet, maar ik vind het wel lekkerder dan watermeloen, haha

  x

  Beantwoorden
 4. Femke
  20 juni 2015 at 11:28 (6 jaar ago)

  Jaaa, watermeloen. Gisterenavond nog lekker op als late night snack! Bij je dieptepunt kreeg ik wel even kippenvel, wat heftig zeg!

  Beantwoorden
 5. Maria
  20 juni 2015 at 14:09 (6 jaar ago)

  Ik ben heeel benieuwd op wie jij een oogje hebt ;) ik hoop dat hij een wederzijds oogje op jou heeft!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>