Sanne’s life in pictures #18

| Sanne's Life

Sinds november heb ik geen foto update over mijn leven meer geplaatst. Wat ik onwijs jammer vind want ik vind het zo leuk om te delen en om terug te zien. En het is juist een van mijn favoriete artikelen op andere blogs. Dus ik wil het graag weer gaan oppakken. Ik moet mezelf wel herinneren om meer foto’s te maken maar ik vind het leuk om terug te kunnen kijken op mijn leven. Dus hierbij wat foto’s van de afgelopen tijd!Als het weer warmer wordt, vind ik het heel fijn om maxi rokken en jurken te dragen. Deze is van Boohoo. En ik wilde kijken of ik toffe foto’s kon maken met mijn selfiestok maar ik vind het jammer dat je altijd zo’n stok in beeld ziet, haha. Wel handig voor outfit foto’s als je alleen bent.


Ik ben niet zo’n fan van de kant en klaar maaltijden van Albert heijn maar deze koude pasta salade met tonijn was echt heel erg lekker! Vooral de appel en rode ui erbij waren een succes. Deze ga ik zeker vaker eten.


Met mijn achternichten speelde ik vieze woorden Scrabble. Lekker flauw, haha.


Mijn ouders kwamen een dagje naar Rotterdam. Ik vind het heel fijn dat mijn ouders nu steeds vaker mijn kant opkomen en we samen van de stad kunnen genieten. We gingen samen naar de film ‘Schneider VS Bax’.


Voor de film dronken en aten we wat bij Lantarenvenster aan het water.


Rotterdam is zo mooi. <3 Ik kan zo blij worden als ik de stad zo zie en me bedenk dat ik hier alweer bijna 3 jaar woon.

Vanaf Hotel New york kan je de Rijnhavenbrug oversteken en dan kom je in Katendrecht terecht waar sinds kort de Fenix food factory zit. Echt een heel gezellig stukje Rotterdam waar je aan het water kunt genieten van allerlei lekker hapjes en drankjes. Aan de brug hangen allerlei liefdesslotjes. Lekker clich├ę maar ik hoop er ook ooit een slotje aan te hangen.


In de Fenix food factory aten we een kaasplankje en dronken we cider.


Het is er niet heel groot maar daarom ook niet zo druk. Maar voor goed eten en drinken ben je aan het goede adres. (Ik zie nu pas dat de drie mensen op de bank echt aan het lachen zijn en poseren voor de foto, haha!)


Bij de Kaapse brouwers ben je aan het juiste adres om biertjes te drinken. Ze hebben er ook een winkeltje naast. Wel een beetje jammer dat je voor de meeste biertjes zo 7 euro betaalt.


Zaterdag ging ik met mijn achternicht Sabrina naar het concert van Torre Florim en het Residentie orkest. Het orkest had me uitgenodigd en ik heb echt heel erg genoten, het was zo mooi! Daarna zijn we nog even slecht gaan eten bij Burgerking. Ik heb echt na 5 jaar weer eens een Whopper gegeten! En de warme brownie met ijs maakt me altijd onwijs blij.


Daarna nog biertjes gedronken in de stad waar we heel veel stomme selfies hebben gemaakt. En we werden 18 jaar geschat door een groep jongens. We hebben ze echt keihard uitgelachen en bedankt. (Ik ben 26 en Sab is 28, haha!)


Ik paste een ananas jumpsuit, ik vind hem zo awesome! Helaas deed hij mijn figuur niet veel goeds. Ik zoek echt nog een mooie jumpsuit.


Ik kocht bij America today de Bean boozled jelly beans. Marinda en ik hebben het 3 jaar geleden al eens gedaan maar niet goed opgenomen. Nu gaan we het eens voor de camera doen. En ik ben bang want ik had 3 jaar geleden geen enkele vieze smaak.


Je kunt niet de Pull and bear verlaten zonder foto’s te maken in het hokje.

Ik geniet de laatste weken echt maximaal van alles. Alles is leuk, ik doe heel veel leuke dingen, ik zie veel leuke mensen, het weer is fijn en ik voel me goed. :D

8 Comments

8 Comments on Sanne’s life in pictures #18

 1. Alice
  16 juni 2015 at 13:50 (6 jaar ago)

  Heey Sanne, leuke update!! En die ananas jumpsuit is echt super tof! Jammer dat hij niets voor je figuur deed, ik weet wat je voelt (ik heb dat problem dus ook dat jumpsuits me echt bijna nooit staan)

  Groetjes!

  Beantwoorden
 2. Marijke
  16 juni 2015 at 14:21 (6 jaar ago)

  Wat tof dat je weer een Sanne’s Life in Pictures hebt gemaakt! Ik zat met een glimlach op mijn gezicht alle foto’s te bekijken (: En wat fijn dat je Rotterdam zo leuk vindt! Ik ben er wel een paar keer geweest, maar ga deze zomer voor het eerst een dagje uit naar Rotterdam om de toerist uit te hangen hihi.

  Beantwoorden
  • Sanne
   17 juni 2015 at 22:34 (6 jaar ago)

   Zeker doen :D

   Beantwoorden
 3. Tamara
  16 juni 2015 at 19:47 (6 jaar ago)

  Wow dat het al 3 jaar geleden is dat je in Rotterdam bent gaan wonen! Ik kan me nog herinneren dat je er over dacht om te verhuizen!

  Beantwoorden
  • Sanne
   17 juni 2015 at 22:34 (6 jaar ago)

   Ja, het voelt ook nog helemaal niet zo lang.

   Beantwoorden
 4. Eveline
  17 juni 2015 at 21:12 (6 jaar ago)

  haii, heel leuk om deze foto’s te zien :) Ik ben vooral heel blij voor je dat het zo goed met je gaat en dat je zo vrolijk bent :D

  Beantwoorden
  • Sanne
   17 juni 2015 at 22:34 (6 jaar ago)

   Yay, ik ook :)

   Beantwoorden
 5. Nanda
  18 juni 2015 at 10:44 (6 jaar ago)

  Jay! Ik hou van Sanne’s life in pictures!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>