Wat je mist als single

| Sanne's Life

Laatst schreef ik een stukje met alle voordelen van single zijn. Alsof er geen nadelen zijn.. Maar helaas wel. Het lukt me soms aardig te doen alsof ik super happy single ben en niets mis maar dat is natuurlijk totale onzin. Wat ik dan wel echt mis?


Aanraking
Misschien super simpel en vanzelfsprekend maar gewoon de aanraking van iemand. Het knuffelen, strelen, kriebelen. Ik word nu helemaal week als ik een dikke knuffel van iemand krijg of iemand me een korte massage geeft. Opeens besef je hoe fijn dat is.

Samen slapen
Ook al slaap ik altijd super licht en slaap ik dus niet altijd even goed als er iemand naast me ligt omdat ik werkelijk van alles wakker word, vind ik het toch heel fijn om samen met iemand te slapen. Het kletsen voor het slapen, lepeltje lepeltje liggen en iemand die je wakker kust. Puur geluk!

Luisterend oor
Iemand die vraagt hoe je dag was of je nog even belt voor het slapen gaan. Of diegene gelijk opbellen zodra je leuk of vervelend nieuws hebt gehad. En dat het dan niet je moeder is..

Niet alles alleen hoeven doen
En dan bedoel ik in het huishouden. Ik vind het echt verschrikkelijk als ik na een lange dag thuis kom en ik moet nog boodschappen doen, bedenken wat ik ga eten en moet koken. Blegh!

Complimenten
Ik mag niet klagen over het krijgen van complimenten want ik hoef maar een foto op Instagram te zetten en ik krijg er tig. Maar een compliment die je stil maakt, laat blozen en waar van je buik gaat kriebelen. DIE!

Intimiteit
Ik ben helaas ook niet van steen en ik word ook blij van een goede vrijpartij. Maar voor mij hoeft een one night stand niet zo en moet daar toch een potje liefde bij komen kijken. Ondertussen is de seksuele spanning wel too damn high.

Liefde geven
En ik mis het niet alleen om allemaal te krijgen maar ook heel erg om te geven. Ik wil iemand laten lachen en blozen. Ik wil massages geven, lieve briefjes verstoppen en spontaan lieve dingen doen. Dus wie heeft er zin in een potje liefde?

8 Comments

8 Comments on Wat je mist als single

 1. Fleur
  8 juni 2015 at 17:14 (6 jaar ago)

  awhh ik zag op snapchat dat je je 1e comment wilde, wil ik met liefde voor je doen xx

  Beantwoorden
 2. nadine
  8 juni 2015 at 17:19 (6 jaar ago)

  ik ben al te laat met mn ‘eerste comment’
  maar.. goed verhaal! herkenbaar! x

  Beantwoorden
 3. Laura
  8 juni 2015 at 17:49 (6 jaar ago)

  Zooooo herkenbaar!

  Beantwoorden
 4. Maartje
  8 juni 2015 at 20:33 (6 jaar ago)

  Ik voel je echt, wauw alsof je mij beschrijft. En ik haat al deze gevoelens en dingen om te missen. Terwijl ik soms het single-life wel goed vind. annoying

  Beantwoorden
  • Sanne
   9 juni 2015 at 15:14 (6 jaar ago)

   I know!

   Beantwoorden
 5. Eline
  8 juni 2015 at 21:57 (6 jaar ago)

  Heeeel erg herkenbaar. En vooral het feit dat ik kinderen wil en droomde van vroeg moeder worden… helaas gaat het niet altijd zoals je droomt..

  Beantwoorden
  • Sanne
   9 juni 2015 at 15:14 (6 jaar ago)

   Ah, komt wel <3

   Beantwoorden
 6. Mandy
  9 juni 2015 at 16:13 (6 jaar ago)

  Amen voor dit. Helemaal herkenbaar.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>