Daniel Wellington ‘Classic Bristol Lady watch’

| Fashionable

Eigenlijk kan je als blogger zijnde niet zonder een Daniel Wellington horloge om je pols. Ik was dan ook blij verrast toen ze mij benaderde om een mooi horloge uit te zoeken. Zo blij dat ik hem al flink had gedragen voordat ik de foto’s had gemaakt. Oeps, toch niet zo’n goede blogger. Maar alsnog wil ik jullie graag mijn nieuwe horloge showen.Ik mocht uit alle horloges kiezen en dat was nogal een opgave. Alle horloges van Daniel Wellington zijn vrij simpel maar dat is precies waar ik van houd. Geen opvallende steentjes, een mooi leren bandje en een rustige wijzerplaat. Ik ging uiteindelijk voor het ‘Classic Bristol Lady‘ model in rosé goud.

Het was nog wel even spannend of het horloge me wel mooi zou passen, lekker zou zitten en of het wel bij me zou passen. Ik heb namelijk een onwijs dunne pols dus een horloge is al vaak te groot of te grof. Ik ben erg kieskeurig wat horloges betreft en vind het al te snel too much. Maar dit horloge is perfect! Hij is minimalistisch en ik draag hem graag.

Ik draag altijd weinig sieraden of gooi ze snel weer af omdat ze me irriteren. Maar mijn horloge pak ik vaak en doe ik graag om. Ik ben echt heel blij dat ik een horloge heb gevonden die bij me past en fijn voelt om te dragen.

De adviesprijs van dit horloge is €159,00. Wat niet niks is maar ik vind het hem absoluut waard. Het is niet alleen een erg mooi horloge maar vooral erg fijn. En helemaal aan te raden voor kleine polsjes die wel van een mooi horloge houden.

Mocht de prijs je toch een beetje tegen houden, dan heb ik goed nieuws voor je. Tot 15 augustus krijg je namelijk 15% korting op alle horloges in de webshop met de code schatteke. Laat me vooral weten welk horloge jij hebt uitgekozen.

5 Comments

5 Comments on Daniel Wellington ‘Classic Bristol Lady watch’

 1. Yvette
  29 juli 2015 at 07:13 (9 jaar ago)

  Het is echt een mooi horloge zelf zou ik er ook wel 1 willen . Misschien toch maar is serieus overwegen . Ik loop altijd in pak dus het zou er wel er mooi bij staan . Ik zou denk dezelfde als jou kiezen vooral dat bruine bandje vind ik erg mooi :)

  Beantwoorden
 2. Tamara
  29 juli 2015 at 15:06 (9 jaar ago)

  Ik vind de horloges echt mooi! Lekker klassiek met niet te veel poespas!

  Beantwoorden
 3. Tatjana
  29 juli 2015 at 19:18 (9 jaar ago)

  Leuk horloge!
  Het valt me wel op dat er op meerdere plaatsen tekst wegvalt aan de rechterzijde… of ligt dit aan mijn laptop?

  Beantwoorden
 4. Merel
  4 augustus 2015 at 21:46 (9 jaar ago)

  Heb zelf ook een Daniel Wellington.
  Ze zitten inderdaad heel erg fijn!
  Heb zelf ook dunne polsen en vond dit horloge daarom ook zo mooi.
  Leuk artikel :)

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>