Gast gezocht!

| Info

Deze keer geen gast als in een man, maar als gastblogger! Ik heb het ongeveer een maand volgehouden om dagelijks te updaten. Ik vond het toen heel leuk en ik had ook genoeg inspiratie. Maar ik merk nu dat ik, vooral met mijn verhuizing, er geen tijd voor heb en als ik er eenmaal voor ga zitten ik er de rust niet voor kan vinden. Ik wil vooral bloggen vanuit mijn gevoel, mijn hart en niet omdat het moet en ik wil dat er perse iets online komt. En helaas kun je dat niet dwingen. Daarom leek het me leuk om jullie een plekje te geven!

Het lijkt me heel tof om af en toe wat artikelen van jullie te plaatsen. Ik wil geen vaste gastbloggers maar ik ben vooral op zoek naar inspirerende en herkenbaren verhalen. Eigenlijk kun je dit het best in het rijtje ‘columns’ plaatsen, zoals jullie ze misschien wel uit tijdschriften kennen. Vergelijkbare stukjes van mijn hand zijn bijvoorbeeld ‘Mijn kwetsbare liefde‘ en ‘Het verlies van een broer‘. Maar het hoeft niet zo zwaar te zijn, het kan ook bijvoorbeeld een herkenbare situatie zijn of iets wat jij hebt mee gemaakt. Misschien wil jij wel een bijzondere dag uit je leven delen. Alles is mogelijk!

Heb je interesse? Stuur dan je geschreven blogpost (vergeet niet wat foto’s toe te voegen!) naar info@iheartschatteke.nl
Ik zal persoonlijk contact met je opnemen of ik je stukje plaats en wanneer. Als je eventueel een eigen blog hebt, zal ik die er bij vermelden.
Ik kijk uit naar jullie mooie geschreven stukjes. :D

9 Comments

9 Comments on Gast gezocht!

 1. Titia Dijkema
  13 juli 2015 at 21:16 (9 jaar ago)

  Het lijkt me super leuk om een gast artikel te schrijven. Ik weet zo snel alleen niet waarover. Als ik een idee heb stuur ik zeker even een mailtje! :)

  Beantwoorden
  • Sanne
   14 juli 2015 at 13:00 (9 jaar ago)

   Tof!

   Beantwoorden
 2. Jan
  13 juli 2015 at 21:37 (9 jaar ago)

  Ik zou graag gastogger willen zijn.

  Beantwoorden
  • Sanne
   14 juli 2015 at 13:00 (9 jaar ago)

   Jouw blogposts zijn zeer zeker welkom, paps! :D

   Beantwoorden
 3. Angela
  14 juli 2015 at 20:00 (9 jaar ago)

  Ik heb je een mailtje gestuurd, ben benieuwd wat je ervan vind! X

  Beantwoorden
 4. Salina
  17 juli 2015 at 10:41 (9 jaar ago)

  Wat leuk! Ik heb denk ik wel een ideetje, als ik een geschikt artikel heb ga ik hem zeker naar je mailen!

  Beantwoorden
 5. Hanna
  23 juli 2015 at 13:25 (9 jaar ago)

  Hee Sanne!!!

  Ik heb je een mailtje gestuurd!

  Beantwoorden
 6. Annabel
  9 september 2015 at 17:07 (9 jaar ago)

  Hoi Sanne!
  Ik had dit bericht een hele tijd geleden al eens gelezen en vond het toen een erg leuk idee. Toch heb ik er nog geen werk van gemaakt, maar daar wil ik nu verandering in brengen. Kan ik nog steeds een stukje sturen? :)
  Liefs XXX

  Beantwoorden
  • Sanne
   12 september 2015 at 02:41 (9 jaar ago)

   Tuurlijk!

   Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>