Is leeftijdsverschil raar? – Vraag #2

| Videos

1 Comment

1 Comment on Is leeftijdsverschil raar? – Vraag #2

  1. Floor Daasvand
    14 oktober 2015 at 19:36 (8 jaar ago)

    Ik ben 21 en zie er jonger uit dan ik ben, daardoor heb ik soms jongens achter me aan van 15/16 waarbij ik zoiets heb van NEE gewoon NEE, ten eerste ze zijn minderjarig, ten tweede zijn ze dan qua ontwikkeling een heel stuk achter. Nu ik wat ouder ben, wil ik juist iets serieus en niet meer dat onserieuze gekloot

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>