Vechten voor liefde – Weekvlog #9

| Videos

1 Comment

1 Comment on Vechten voor liefde – Weekvlog #9

  1. Karlijn
    4 januari 2016 at 15:23 (8 jaar ago)

    Lieve Sanne, ik heb heel lang hetzelfde gevoel gehad bij de liefde. Dat het in deze tijd alleen maar gaat om lol en kortstondige relaties en dat er vooral geen vastigheid bij moet komen kijken want dat is veel te eng of moeilijk. Maar ik denk dat je moet blijven geloven in de liefde, want er zit een goede tussen die wel voor jou zal willen gaan! Ik heb zelf deze zomer iemand ontmoet die vanaf het eerste moment tegen me heeft gezegd, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben niet op zoek naar gescharrel, ik wil een serieuze relatie en er helemaal voor gaan. Ik heb me hier het afgelopen half jaar ook nog heel vaak over verwonderd, maar het kan dus wel. En voor jou ook, dat weet ik zeker! Stay strong!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>