Doelen voor 2016

| Personal

Zijn jullie alle goede voornemens blogposts al zat? Dan is hier spuit 11 met haar lijstje met goede voornemens! Ik schreef er gisteren al een stukje over in mijn films die je moet zien in 2016 blogpost. Maar hierbij wil ik ze allemaal toch even op een rijtje zetten. Eigenlijk doe ik er nooit aan maar ik merk toch dat als er een nieuw jaar aanbreekt ik sommige dingen anders wil doen.


Hoofd uit, hart aan

Waar ik gisteren al mee begon en wat absoluut mijn motto wordt voor dit jaar. Ik ben een onwijze denker en wil meer met mijn hart gaan leven. Ik heb afgelopen jaar soms te veel nagedacht waardoor ik me niet meer uit durfde te spreken over wat ik werkelijk voelde. Waardoor ik soms juist alleen maar mensen van me afduwde. Het is niet iets wat ik even kan veranderen en nog steeds denk ik dat niemand zit te wachten op mijn aandacht en liefde. Wel gaat het steeds een stukje beter. Voor mij is het namelijk al een hele stap als ik iemand een berichtje stuur om te laten weten dat ik denk aan diegene. Soms moet ik daar wel 10 keer whatsapp voor openen. En zeker omdat ik me niet altijd heel goed kan uiten in tekst. Maar er zijn genoeg andere manieren! Zo kan ik ook een foto sturen of zelfs een filmpje. Ik moet mezelf vooral tijd gunnen maar niet mijn gevoelens gaan opkroppen en gaan zitten afwachten.

Meer afspreken met vrienden

Afgelopen jaar heb ik al vaker uit mezelf gevraagd of vrienden met me af willen spreken maar dit kan absoluut nog een stuk beter. En dat komt ook zeker weer door het stukje hierboven; zitten ze wel op me te wachten? Maar ik vind het jammer als ik merk dat er al maanden voorbij zijn gegaan dat ik die ene vriend heb gezien terwijl ik ze wel heel graag wil zien. Ik wacht te vaak af tot iemand contact met mij opneemt. Meer ondernemen en weer minder nadenken.

Uitgaan

Afgelopen zomer ben ik best regelmatig uit gegaan of biertjes gaan drinken op het terras. En ik merkte toen pas hoe fijn ik het eigenlijk vind om ‘s avonds de deur uit te gaan, mensen te ontmoeten en even lekker los te gaan. Ik heb zelfs jaren geroepen dat ik niet van uitgaan hield. Het hoeft voor mij niet wekelijks maar ik word er wel onwijs blij van en wil het dan ook zeker vaker gaan doen. Hierbij roep ik al mijn vrienden op om dit jaar minstens een keer met me mee te gaan, haha. Oh, en natuurlijk naar concerten. Maar daar ga ik vaak genoeg ook in mijn eentje naar toe en dat vind ik helemaal niet erg.

Minder focussen op liefde

Over een paar maanden mag ik mezelf alweer 4 jaar vrijgezel noemen en soms kan ik daar veel te veel mee bezig zijn. De gedachten dat ik alleen overblijf en oud word schieten regelmatig door mijn hoofd maar slaan nergens op. Ondertussen heb ik ook geleerd dat ik mezelf niet op de eerste de beste man moet werpen die lief voor me is en me aandacht geeft want daar word ik dus niet gelukkig van. Liefde kan soms even op zich laten wachten maar ik wil het die tijd zeker geven. Ik wil niet meer pushen en mezelf meer rust gunnen door maar te zien hoe het loopt. En als ik echt verliefd ben daar meer van te genieten.

Rijbewijs halen

Het is bijna 9 jaar geleden dat ik mijn eerste rijles had en ondertussen ben ik al meerdere malen weer opnieuw begonnen. Een paar maanden geleden heb ik weer de draad opgepakt met nu als doel om het ook echt te gaan halen. De gedachte alleen al maakt me onwijs blij. Een rijbewijs zal me ontzettend veel vrijheid geven en dichter bij mensen brengen. Theorie is het grootste obstakel maar ik heb voorgenomen om dat in ieder geval nog voor mijn verjaardag te gaan halen. Spannend!

Vloggen

Ondertussen ben ik alweer 10 weken aan het vloggen en ik wil dit het hele jaar vol gaan houden. Elke woensdag een nieuwe weekvlog. Ik vind het onwijs leuk om terug te kijken en alles vast te leggen. Het lijkt me onwijs tof om dit eens een heel jaar te gaan doen.

1 Comment

1 Comment on Doelen voor 2016

  1. Miriam
    3 januari 2016 at 17:53 (8 jaar ago)

    Ik doe met je mee met uitgaan!!!!!1!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>