Favoriete blogposts uit 2015

| Favorieten

Afgelopen jaar kroop ik regelmatig achter de computer om een blogpost te tikken. Vaak was het vrij persoonlijk en luchtte het echt op om alles er uit te schrijven. Wat waren mijn favoriete blogposts uit 2015?In januari schreef ik over mijn zoldertje, dat het mijn favoriete plek was en hoe fijn ik me er voelde. Gek genoeg moet ik er nu niet meer aan denken! In augustus verhuisde ik en de laatste paar weken dat ik daar woonde voelde ik me ontzettend opgesloten en kreeg ik het alleen maar benauwd op mijn zoldertje. Ik ben nu zo blij dat ik een aparte grote normale slaapkamer heb. Lekker veel ruimte en normaal mijn bed op kunnen maken. Gek hoe snel je gevoel kan veranderen!


Ik liet mijn haar ruim 4 jaar lang groeien en in april was het tijd om mijn lange haar vaarwel te zeggen. Maar niet voordat ik mijn liefde had verklaard in een blogpost. Ik mis het heel soms nog maar eigenlijk totaal niet. Het was ZOVEEL HAAR! Wel wil ik het ooit wel weer eens zo lang laten groeien maar dan wil ik het wel beter verzorgen waardoor het er iets mooier uit ziet dan toen.


Mijn eerste erg persoonlijke blogpost schreef ik in mei en ging over mijn kwetsbare liefde. Ik deed een boekje open over mijn liefdesleven, het daten en hoe moeilijk ik het vond om liefde toe te laten en weer te vertrouwen. Ik ben wel blij dat ik van het gevoel af ben dat ik liefde niet meer durf toe te laten en dat je niet altijd je onzekerheid hoeft te delen.


Ik schreef een stukje over het verlies van mijn broer. Dan is mijn blog echt even een uitlaatklep. En hoop ik anderen die een broer of zus hebben verloren een beetje troost te bieden.


In september had ik een onwijs fijne dag waardoor ik me even heel gelukkig voelde en een momentje van besef van geluk had. Waarom ik me zo fijn voelde liet ik trouwens totaal niet merken en laat ik nog steeds lekker in het midden. Maar ik vond het stiekem de fijnste dag van heel het jaar!


In september schoot ik in de super warme zon een outfit of the day. Nouja, ik poseerde en Xenia maakte de foto’s. Ik vind ze echt onwijs tof en zou dit komend jaar eigenlijk veel vaker willen doen op mooie locaties. Dus als er nog bloggers zijn die dit ook willen; laten we elkaar op de foto zetten!

Wat was jouw favoriete blogpost van 2015?

1 Comment

1 Comment on Favoriete blogposts uit 2015

 1. Amy
  3 januari 2016 at 10:03 (8 jaar ago)

  Ik vind het echt knap dat je zo open bent. Het is zo fijn om van je af te schrijven. Daarin ben je echt een beetje een voorbeeld voor mij. Ik ben absoluut niet gesloten maar vooral psychische dingen ben ik niet zo open over.
  Ik herken zoveel van jou problemen (helaas) en ik vind het knap hoe je aan het groeien bent. Je bent een bikkel!
  En outfitfoto’s, ik wil dolgraag eens outfit foto’s maken maar heb niemand die een beetje fatsoenlijk kan fotograferen in de omgeving, oopsie. En om nou met een statief, mijn camera en een afstandbediening buiten foto’s te maken vind ik ook zo uhhh ja vreemd haha.

  Ik woon in Arnhem en aangezien je goed bevriend met Vera bent ken je Arnhem vast wel een beetje :) Genoeg mooie plekken (Sonsbeek, Rozendaalse veld met de honden (Ik heb een mops!!!! kan je die knuffelen haha), de hei, het centrum, etc etc)

  Ik hoor het wel als het je eens leuk lijkt.

  Groetjes Amy

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>