Afspeellijst ‘lente zonnetje’

| Muziek

Afgelopen september maakte ik de afspeellijst Herfstig september die ik nog steeds erg vaak luister. Ondertussen 8 maanden verder (oeps!) werd het wel eens tijd om een nieuwe afspeellijst in elkaar te knallen. Mijn afspeellijsten bestaan bijna altijd uit liedjes die ik zelf nog niet ken maar die goed bij elkaar en het thema van de afspeellijst passen. Genoeg nieuws om te ontdekken voor mij maar dus ook voor jullie! Geniet van de zon, de dag en de muziek.


0 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

captcha

Voer de CAPTCHA in

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>